•   Televisão Online -Canais de TV -Albânia -Vizion Plus 

Canal de TV: Vizion Plus
Vizion Plus online - Tv ao vivo

Transmissão a partir do site oficial
Este canal de televisão é autorizado e transmitido no sítio Web oficial do canal, Clique no leitor
Vizion Plus
País:  Albânia
Categoria: TV pública
4.6 de 5
3 voto(s)
Vizion Plus - descrição, revisão, classificação

VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve, emisioneve social e investigativ, filma

Vizion Plus online - Tv ao vivo

Rrokum TV  Albânia / TV pública
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 de 5
6 voto(s)
KOHAVISION - KTV  Albânia / Música
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 de 5
6 voto(s)
Report TV  Albânia / Notícias
A Report TV é uma das televisões noticiosas mais profissionais e independentes do panorama dos meios de comunicação albaneses. Notícias mais recentes

  • 60
2.8 de 5
19 voto(s)
Top Channel  Albânia / TV pública
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me

  • 60
3.4 de 5
19 voto(s)
TVSH  Albânia / TV pública
Departamenti i Lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar synon të përcjellë tek publiku me cilësi, transparence dhe paanshmëri të gjithë gamën

  • 60
2.6 de 5
6 voto(s)
Alsat M  Albânia / Notícias
Alsat (Alsat-M) është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të tjera të Ballkanit.

  • 60
3.4 de 5
20 voto(s)