•   Televisão Online -Canais de TV -Macedónia -Канал 8 ТВ 

Canal de TV: Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ online - Tv ao vivo

Transmissão a partir do site oficial
Este canal de televisão é autorizado e transmitido no sítio Web oficial do canal, Clique no leitor
Канал 8 ТВ
País:  Macedónia
Categoria: TV pública
3 de 5
2 voto(s)
Канал 8 ТВ - descrição, revisão, classificação

ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с

Канал 8 ТВ online - Tv ao vivo

Телевизија Сонце  Macedónia / Entretenimiento
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 de 5
4 voto(s)
А1он  Macedónia / Notícias
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 de 5
4 voto(s)
Македонска Телевизија 1  Macedónia / TV pública
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 de 5
12 voto(s)
Телевизија Орбис  Macedónia / Notícias
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 de 5
2 voto(s)
Телевизија Бела  Macedónia / TV pública
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 de 5
3 voto(s)
Телевизија 24  Macedónia / Notícias
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 de 5
22 voto(s)