•   Televisão Online - Canais de TV - Albânia - Rrokum TV 

Rrokum TV online - Tv ao vivo

Rrokum TV online - Tv ao vivo

Clique no player, a transmissão será aberta no site oficial do canal<
Rrokum TV
Rrokum TV
País:  Albânia
Categoria: TV pública
3.8 de 5
6 voto(s)
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and experience of JAVA Newspaper, caters progr
KLAN TV  Albânia / TV pública
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3.4 de 5
28 voto(s)
KOHAVISION - KTV  Albânia / Música
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

3.2 de 5
5 voto(s)
Alsat M  Albânia / Notícias
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3.0 de 5
12 voto(s)
RTK 1  Albânia / TV local
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

4 de 5
2 voto(s)
Top Channel  Albânia / TV pública
Top Channel TV eshte nje subjekt privat biznesi, i cili mbulon me sinjalin e tij te gjithe territorin e Shqiperise.

3.6 de 5
12 voto(s)
ABC News  Albânia / Notícias
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.7 de 5
21 voto(s)