•   - - - Rrokum TV 

Rrokum TV online - Tv ao vivo


Clique no player, a transmissão será aberta no site oficial do canal
Rrokum TV
Rrokum TV
País:  Kosovo
Categoria: General
Rrokum TV 4 de 5
2 voto(s)
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

3.6 de 5
3 voto(s)
RTV Mir  Kosovo - General
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 de 5
0 voto(s)
TV Opinion  Kosovo - General
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 de 5
1 voto(s)
Zico TV  Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

5 de 5
1 voto(s)
RTK  Kosovo - General
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 de 5
4 voto(s)
Klan Kosova  Kosovo - General
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

4.5 de 5
2 voto(s)